2022.09.27., kedd - Adalbert
Zalaegerszeg: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Személyautó ütközött mikrobusszal Cserszegtomaj közelében

Kovács Tamara, 2022. augusztus 10. - 10:38
Személyautó ütközött mikrobusszal Cserszegtomaj közelében
A német mikrobusz utasa egy 17 éves lány könnyebben megsérült. A fiatal sofőr az egyenes útszakaszról áttért a menetirány szerinti bal oldalra, az ütközés elkerülhetetlen volt.

Egy 19 éves cserszegtomaji nő közlekedett egy személyautóval tegnap, augusztus 9-én 9 óra 35 perc körül Cserszegtomaj irányából Hévíz felé - tájékoztaott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. Haladása során, egy egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti baloldalra és összeütközött a vele szemből érkező 61 éves német állampolgárságú férfi által vezetett mikrobusszal. A balesetet okozó utasa, egy 17 éves lány könnyebben megsérült.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A szolgálatban lévő állomány kettő főt fogott el. A zalai rendőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt - írta a police.hu.