2022.09.27., kedd - Adalbert
Zalaegerszeg: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Tökrészegre itta magát az ukrán nő, majd férfiakra támadt a Magyar Tenger Disco-ban

Kovács Tamara, 2022. augusztus 10. - 16:26
Tökrészegre itta magát az ukrán nő, majd férfiakra támadt a Magyar Tenger Disco-ban
A vádlott ittas állapotban hajnalban a szórakozóhely biztonsági szolgálatát provokálta oly módon, hogy a szórakozóhely parkolójának kivezető útját elállta, ezzel megakadályozta a vendégeket és az alkalmazottakat a távozásban.

A 36 éves ukrán nő 2022. augusztus 2. napján érkezett Magyarországra üdülni. A vádlott 2022. augusztus 4. napján hajnalban a Vonyarcvashegy, Petőfi Sándor utcai „Magyar Tenger Disco” elnevezésű szórakozóhelyen tartózkodott élettársával, akivel nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak.

Az egyik tanú felszólította a nőt, hogy álljon odébb, erre a vádlott ingerültté vált, és egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte, majd a kezében lévő borosüveg tartalmát ráöntötte, ezt követően pedig egy hirtelen mozdulattal a borosüveggel nyaktájékon ütötte, majd kiabálni kezdett vele és leköpte őt.

A történteket többen is észlelték, egy férfi a sértett tanú segítségére sietett, ekkor azonban a vádlott őrá is rátámadt, a borosüveggel őt is megütötte a tarkóján. A férfi ekkor kiütötte a borosüveget a vádlott kezéből, melynek következtében az üveg összetörött.

A nő ezt követően megkarmolta és a ruházatába kapaszkodott, rángatta mindaddig, amíg a közelben tartózkodók le tudták választani a férfiről.
Az ukrán nő cselekményével olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy a szórakozóhely előtti közterületen tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltsen.  

Az ügyben a Keszthelyi Járási Ügyészség garázdaság bűntette miatt emelt vádat a napokban – írta meg a Letenye média.