2022.09.27., kedd - Adalbert
Zalaegerszeg: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Hatalmasat esett a kerékpáros, súlyosan megsérült

Kovács Tamara, 2022. augusztus 11. - 11:15
Hatalmasat esett a kerékpáros, súlyosan megsérült
Egy villanyoszlop mellett történt a baleset,amikor a férfi a Kaszaházi út irányából a belváros felé haladt. A bicikliút ezen a szakaszán egy jól észrevehető, enyhe kanyar látható a képen.

Egy 31 éves zalaegerszegi férfi biciklizett tegnap, augusztus 10-én 16 óra 26 perc körül Zalaegerszegen, Kaszaházi út irányából belváros felé egy kerékpárúton - számolt be róla a police.hu. Haladása során egy villanyoszlopnál ismeretlen körülmények között elesett. A baleset következtében a biciklis súlyosan megsérült.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, tegnap a dél körüli órákban halálos közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 10-én Zalacsánynál két autó frontális összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek, egy 49 éves zalaigricei nő pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A szolgálatban lévő állomány négy főt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének értek tetten. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt - írta meg a rendőrség honlapján.

A kép forrása: police.hu.