2024.04.16., kedd - Csongor
Zalaegerszeg: 6o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Elütöttek egy biciklist Nagykanizsán

Kovács Tamara | 2022. augusztus 31. - 13:58
Elütöttek egy biciklist Nagykanizsán
A sofőr nem biztosított elsőbbséget a Kisfaludy Sándor utca irányából a Vécsey utca felé kerékpározó 48 éves nagykanizsai nőnek, és összeütköztek.

Egy 35 éves semjénházai férfi 2022. augusztus 30-án 10 óra 40 perc körül Nagykanizsán egy Csengery úti ingatlan udvaráról hajtott rá a „Gyalog- és kerékpárút”-ra egy személygépkocsival, miközben nem biztosított elsőbbséget a Kisfaludy Sándor utca irányából a Vécsey utca felé kerékpározó 48 éves nagykanizsai nőnek, és összeütköztek. A biciklis a baleset következtében a földre esett, megsérült.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, kettő könnyű sérüléssel és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A szolgálatban lévő állomány három főt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt - tájékoztatott a police.hu.