2022.12.04., vasárnap - Barbara, Borbála
Zalaegerszeg: 5o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Toroczkai László szerint a Mi Hazánk kormányozni fog

frisshirek.hu, 2022. szeptember 24. - 15:30
Toroczkai László szerint a Mi Hazánk kormányozni fog
A Mi Hazánk elnöke egyre inkább úgy érzi, hogy pártja kormányozni fog; Toroczkai László a párt harmadik kongresszusán szombaton azt is kijelentette, hogy a Mi Hazánk már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyez. A kongresszus megerősítette posztján az elnököt.

Az MTI tudósítása szerint Toroczkai László a fővárosi rendezvényen azt mondta, a DK árnyékkormánya nem a Fidesznek szól – „ők köszönik szépen, jól vannak” –, ez a Mi Hazánknak szól.

A globalista baloldal velünk harcol az ellenzék vezetéséért. Hárompólusúvá vált a magyar politika

– fejtette ki.

A pártelnök szerint az ukrajnai háború egy „lokális világháború”, és az energiaválság sem természetes: politikusok és globális pénzemberek okozták.

Elképesztően sok mocskos trükk áll ezek mögött – jegyezte meg.

A pártelnök a közösséget nevezte a Mi Hazánk valódi erejének, azt mondta, „számunkra a magyarság az első, és legszebb.”

A kongresszuson ismertették a Kiáltvány a magyar létért: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem című dokumentumot, mely szerint az eurázsiai, „Északi Civilizációt” pusztulás fenyegeti.

Szívében, az egykori Etelköz környékén borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszerkrízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem

– áll a dokumentumban.

A kiáltvány szerint a Mi Hazánk szembeszáll mindezzel és követeli többek között a független gazdaságpolitikát és energiapolitikát, a multik támogatásának leállítását, a családi, paraszti gazdálkodás feltételeinek megteremtését, berendezkedést az önellátásra.

A kongresszus küldöttei Toroczkai László elnöki beszámolóját és a kiáltványt ellenszavazat, tartózkodás nélkül támogatták.

Szabadi István a párt parlamenti képviselője, igazgatója a kongresszuson kiemelte: a Mi Hazánk 2018-as megalakulása óta folyamatosan fejlődik a tagokat, a szervezeteket és a választási eredményeket tekintve is.

A párt később közleményben tudatta az MTI-vel:

a szavazatok száz százalékával választották újra a Mi Hazánk elnökévé Toroczkai Lászlót, a párt III. Kongresszusán.

Újra bizalmat szavaztak a küldöttek a párt eddigi elnökségének, így a kongresszus alelnökké választotta Dúró Dórát, Apáti Istvánt, Dócs Dávidot, Novák Elődöt és Pakusza Zoltánt is.

Fotó: mihazank.hu