2023.03.20., hétfő - Klaudia
Zalaegerszeg: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Parkolóban gázolta el a két gyalogost - videóval

frisshirek.hu, 2022. szeptember 29. - 23:30
Parkolóban gázolta el a két gyalogost - videóval
A Tatabányai Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy oroszlányi telephely parkolójából történő kikanyarodás közben elütött két gyalogost.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A férfi 2020. január 27-én 22 órakor, sötétben és hóesésben autóval kanyarodott ki a munkáltatója oroszlányi telephelyének parkolójából. A telephelyről ugyanekkor sétált el két nő, akiket a férfi a kanyarodást követően nem észlelt, és fékezés nélkül hátulról nekik ütközött.

A baleset következtében az egyik nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést, míg a másik nő maradandó fogyatékosság hátrahagyásával gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ügyészség maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki vele szemben - írja az ügyészség. 

fotó: illusztráció/pixabay