2023.03.20., hétfő - Klaudia
Zalaegerszeg: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Buszpályaudvaron ellopott pénztárca tulajdonosát keresi a rendőrség, nem az Öné? Videóval!

Szabó Orsolya, 2022. november 09. - 10:10
Buszpályaudvaron ellopott pénztárca tulajdonosát keresi a rendőrség, nem az Öné? Videóval!
A rendelkezésre álló információk alapján egy fekete színű pulóvert viselő férfi 2022. október 19-én 11 óra 30 perc és 12 óra 30 perc közötti időben ellopott egy pénztárcát a zalaegerszegi autóbusz-állomás várótermében készpénzt felvevő ismeretlen hölgytől.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a sértett nő kilétével, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a  112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon-kéri a police.hu.

Videó: police.hu