2023.01.30., hétfő - Martina
Zalaegerszeg: -5o - -5o
Az ország 19 megyéjében

Fényes nappal is megy a világítás több magyar stadionban

frisshirek.hu, 2022. november 13. - 16:30
Fényes nappal is megy a világítás több magyar stadionban
A Bozsik Aréna a Fradi elleni november 13-i meccs után határozatlan időre bezár a magas rezsiárak miatt, más stadionok még nem érezték meg a magas üzemeltetési költségeket. A felcsúti Pancho Aréna sem takarékoskodik túlságosan.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Három év után újra Felcsúton a legmagasabb az egy lakosra jutó tőkejövedelem, írta meg a Frisshirek.hu oldala a napokban a GKI Gazdaságkutató közzétett jelentése után. Az RTL.hu egyik olvasója küldte be azokat képeket, amelyeken jól lászik, hogy a felcsúti Pancho Arénában fényes nappal, 14 óra 30 perckor még a tetőszerkezet díszkivilágítása is megy. Ezután minderről az RTL Híradója is beszámolt

A Magyar Labdarúgó Szövetség korábban engedélyezte a hazai futballkluboknak, hogy az eredetileg más célra – például fejlesztésekre – elnyert taotámogatásokat működésre, az emelkedő rezsi kifizetésére vagy pályabérleti díjakra költsék. 

Az MLSZ szóvivője szerint mindez a benapozottsággal függ össze, a focihoz pedig egyenletes fényviszonyok is kellenek, szerinte. Mindezt csak a világítással tudják megoldani.