2024.04.16., kedd - Csongor
Zalaegerszeg: 6o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Segítsen a rendőröknek! Súlyosan megsérült a zalaegerszegi Európa téren elütött gyalogos

Kovács Tamara | 2022. december 13. - 10:27
Segítsen a rendőröknek! Súlyosan megsérült a zalaegerszegi Európa téren elütött gyalogos
A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik! A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított személyi sérüléses közlekedési baleset okozása miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. december 5-én 7 óra körül Zalaegerszegen, az Európa téren egy kerékpárral közlekedő ismeretlen nő elütött egy 63 éves gyalogost, aki az ütközés következtében elesett és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A biciklis is elesett, majd miután elnézést kért, adatai hátra hagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, illetve arról vagy a kerékpáros személyről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén - írja a police.hu

Fotó: police.hu