2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Zalaegerszeg: 8o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Szabó Tímea Németh Szilárdnak: Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te!

frisshirek.hu | 2022. december 19. - 17:40
Szabó Tímea Németh Szilárdnak: Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te!

Sokan felháborodtak azon, hogy Németh Szilárd fideszes rezsibiztos vasárnap finoman szólva is rendhagyó módon örült Argentína sikerének a franciákkal szemben. A politikus ugyanis arról posztolt a foci-vb döntőjét követően: „Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok”.

A hang.hu szúrta ki, hogy Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti frakcióvezetője is leírta véleményét Németh Szilárddal, ezt kommentelte:

„Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te! Legalább tisztában lennél azzal, amit írsz, de még ahhoz sincs elég agyad! De legalább újra megmutattátok, hogy pontosan azért kell rendesen megfizetni a tanárokat, hogy nehogy olyan agyatlanok kerüljenek ki az iskolákból, mint te!”

Facebook-oldalon pedig leírta, hogy "Egyébként pedig az a minimum, hogy egy ilyen rasszista posztot azonnal töröl a csepeli pacalhuszár, aztán pedig gyorsan lemond."

Orbán Viktor gratulált elsőként az argentin győzelemhez, írta meg a Frisshirek.hu, és ezután, mintha központi utasításba adta volna, érdekes mód, a Fidesz politikusainak színe-java hirtelen argentin szurkoló lett, kezdve Novák Katalinnal, aki a háromgyerekes apukának gratulált. 

"Nem szoktam külföldi futball sikerekről megemlékezni, de a mai VB-döntő után tisztelettel és szeretettel hajtok fejet az argentin csapat és kapitánya, Messi előtt, aki megérdemelten teheti a világbajnoki trófeát a hiányzó helyre. Három kisfia is büszke lehet rá! "