2024.02.25., vasárnap - Géza
Zalaegerszeg: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Politikusok vágták a szalagot a KFC megnyitóján Nagykanizsán

Kovács Tamara | 2022. december 21. - 15:33
Politikusok vágták a szalagot a KFC megnyitóján Nagykanizsán

 

A politikai élet is felpezsdült a KFC megnyitóján, az eseményen többek között részt vett Cseresnyés Péter és Balogh László Nagykanizsa polgármestere is, sőt mindketten aktívan csattogtatták az ollóikat is. Aki járatos a marketingben, annak bizonyára feltűnt, hogy az utóbbi időben megszaporodtak a politikusok, polgármesterek által átadott kereskedelmi és szolgáltató egységek, azaz éttermek, autómosók, üzletek, butikok, pékségek, nyomdák és sorolhatnánk. A cégeknek ez ingyen reklám, a politikusoknak szint ugyanúgy.

Zalaegerszegen már van, Nagykanizsán még nem volt, de lett! 

Az elmúlt években sok fiatal engem is megkeresett ez ügyben, így örömmel fogadtam bő egy éve a hírt az érkező étteremről. Ma megtörtént a hivatalos megnyitó is, a nagykanizsai KFC várja Önöket! Jó dolognak tartom, hogy ezzel is színesedett városunk, jó étvágyat kívánok minden vendégnek

-reagálta le az örömhírt Cseresnyés Péter politikus.

A Kanizsa Újság arról írt, hogy: "Tavaly decemberben az ÉVE is reagált az országgyűlési képviselő soraira, és egy összehasonlítást közöltek, amelyben példaként szerepel, hogy Zalaegerszegen a német Rheinmetall óriásvállalat 60 milliárd forint értékű beruházása 2023-ra elkészül, első ütemben 500 új munkahelyet teremtve, míg Kanizsán KFC nyílik."

Fotók: Cseresnyés Péter Facebook-oldala