2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Zalaegerszeg: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Gyógyszerre ivott Eva Rezesová, eszméletlenül került kórházba

frisshirek.hu, 2023. január 05. - 14:30
Gyógyszerre ivott Eva Rezesová, eszméletlenül került kórházba

Szlovák lapértesülések szerint gyógyszerre ivott Eva Rezesová, aki hat évet töltött magyar börtönben, miután négy emberéletet követelő autóbalesetet okozott.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Eszméletlen állapotban vitték kórházba a mentők Eva Rezesovát Kassán, aki 2012-ben két középkorú házaspár halálát okozta az M3-ason.

A Plus Jeden Den nevű szlovák lap információi alapján a 24.hu azt írta, hogy azért vitték kórházba a dúsgazdag család tagját mert bevett néhány tablettát, és alkoholt ivott rá.

Rezesovát telefonon próbálta elérni az anyja miután arra panaszkodott, hogy belefáradt az életbe, ám nem érte el, ezért pánikba esett.

Először a mentősök érkeztek ki házhoz, de mivel senki nem nyitott nekik az ajtót, ezért a tűzoltók segítségével sikerült csak bejutniuk. Rezesovát kórházba vitték, de néhány nappal később a saját kérésére kiengedték. A dúsgazdag család nem kommunikálta a lap értesüléseit.

Lenka Ivanova, a kassai rendőrségi szóvivő az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy azért érkeztek a mentők december 14-én a kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudta felvenni az ott lakó személlyel a kapcsolatot. Miután nem volt szükség rendőri beavatkozásra vagy segítségére, ezért a rendőrség nem indított eljárást az ügyben.

Mint ismeretes,

Eva Rezesová 2012-ben ittasan az M3-ason nagy sebességgel belehajtott egy Fiat Puntóba, amelyben két középkorú házaspár ült. A balesetben mind a négyen meghaltak.

Rezesovát kilenc évre ítélték el, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen hat év után szabadlábra helyezték.

Illusztrációs fotó: Pixabay