2023.03.20., hétfő - Klaudia
Zalaegerszeg: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Végül elbukta a sírból visszahozott meccset a magyar válogatott

frisshirek.hu, 2023. január 29. - 17:50
Végül elbukta a sírból visszahozott meccset a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott a nyolcadik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mivel kétszeri hosszabbítás után 36-35-re kikapott Egyiptomtól a vasárnapi, stockholmi helyosztón.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az MTI beszámolója szerint a rendes játékidő vége előtt hat perccel az észak-afrikaiak 28-24-re vezettek, ám a magyaroknak sikerült egyenlíteniük.

A második hosszabbítás utolsó fél percében is az egyenlítésért kellett támadniuk, de ekkor már nem jártak sikerrel.

Bodó Richárd és Lékai Máté hét-hét gólt szerzett, Székely Márton 12 védést mutatott be a magyar együttesben, amelynek célja a legjobb hét közé jutás volt, de amint arról lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt,

a negyeddöntőbe kerüléssel biztosította helyét a jövő márciusi olimpiai selejtezőtornán.

Fotó: Bodó Richárd (b), Bánhidi Bence (j3) és Sipos Adrián (j), valamint az egyiptomi Mohamed Sebib (b2) és Ali Mohamed (j2) a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság 7. helyéért játszott Magyarország - Egyiptom mérkőzésen a stockholmi Tele2 Arénában 2023. január 29-én. A magyar válogatott a nyolcadik helyen végzett, mivel kétszeri hosszabbítás után 36-35-re kikapott Egyiptomtól. MTI/Kovács Tamás