2023.06.01., csütörtök - Tünde
Zalaegerszeg: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Halálos baleset történt Nagymányokon

frisshirek.hu, 2023. február 28. - 15:57
Halálos baleset történt Nagymányokon

Egy munkásokat szállító buszról szállt le az a 60 éves dombóvári nő, aki az életét vesztette hajnalban. A rendőrség és a mentők gyors kiérkezése és a segítségnyújtás ellenére sem tudták megmenteni a nő életét. Az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít büntetőeljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Balesetről érkezett bejelentés 2023. február 28-án nem sokkal reggel öt óra után - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy munkásokat szállító buszról leszálló utas, egy 60 éves dombóvári nő vesztette életét ismeretlen körülmények között Nagymányokon egy üzem előtti területen.

A helyszínre a rendőrök mellett a mentők is rövid időn belül megérkeztek, de a gyors segítség ellenére a nő életét már nem tudták megmenteni.

A helyszínen rögzített és beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán.

Fotó: police.hu és Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldala