2024.04.15., hétfő - Anasztázia, Tas
Zalaegerszeg: 16o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Egyikük sem ismerte el a saját felelősségét, ezért indult szabálysértési eljárás

frisshirek.hu | 2023. március 01. - 15:50
Egyikük sem ismerte el a saját felelősségét, ezért indult szabálysértési eljárás

Február 28-án, amint arról korábban beszámoltunk, egy halálos kimenetelű baleset történt az egyik nagymányoki üzem előtti útszakaszon. Egy buszról leszálló utas ismeretlen körülmények között leesett a mozgásban lévő járműről. Ezen kívül a 6-os számú főúton történt két vadelütéses baleset, valamint Szekszárdon két gépkocsinak összeért a tükre, ahol nem ismerték el saját felelősségüket a sofőrök.

A vármegye útjain az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és három anyagi káros baleset történt - tette közzé az előző napra vonatkozó baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt korábban, baleset történt 2023. február 28-án nem sokkal hajnali öt óra után. Az egyik nagymányoki üzem előtti útszakaszon egy buszról leszálló utas ismeretlen körülmények között leesett a mozgásban levő járműről. A helyszínre a rendőrök mellett a mentők is rövid időn belül megérkeztek, de a gyors segítség ellenére a 60 éves dombóvári nő életét már nem tudták megmenteni. A helyszínen rögzített és beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán.

A nap folyamán további három anyagi káros baleset is történt a vármegye útjain. Az egyik esetben Szekszárdon a Kadarka utcában ért össze két jármű tükre. A balesetért egyik fél sem ismerte el a felelősségét, ezért az ügyben szabálysértési eljárás indul.

A másik két anyagi káros balesetet vadak okozták. Mindkét esetben a 6-os számú főúton történt a vadelütés az esti órákban. Egyik alkalommal a 144-es kilométerszelvény, másik esetben pedig a 132-es kilométerszelvény közelében szaladt féktávolságon belül egy őz az autók elé.

Fotó: police.hu