2023.06.01., csütörtök - Tünde
Zalaegerszeg: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Egyikük sem ismerte el a saját felelősségét, ezért indult szabálysértési eljárás

frisshirek.hu, 2023. március 01. - 15:50
Egyikük sem ismerte el a saját felelősségét, ezért indult szabálysértési eljárás

Február 28-án, amint arról korábban beszámoltunk, egy halálos kimenetelű baleset történt az egyik nagymányoki üzem előtti útszakaszon. Egy buszról leszálló utas ismeretlen körülmények között leesett a mozgásban lévő járműről. Ezen kívül a 6-os számú főúton történt két vadelütéses baleset, valamint Szekszárdon két gépkocsinak összeért a tükre, ahol nem ismerték el saját felelősségüket a sofőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A vármegye útjain az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és három anyagi káros baleset történt - tette közzé az előző napra vonatkozó baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt korábban, baleset történt 2023. február 28-án nem sokkal hajnali öt óra után. Az egyik nagymányoki üzem előtti útszakaszon egy buszról leszálló utas ismeretlen körülmények között leesett a mozgásban levő járműről. A helyszínre a rendőrök mellett a mentők is rövid időn belül megérkeztek, de a gyors segítség ellenére a 60 éves dombóvári nő életét már nem tudták megmenteni. A helyszínen rögzített és beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán.

A nap folyamán további három anyagi káros baleset is történt a vármegye útjain. Az egyik esetben Szekszárdon a Kadarka utcában ért össze két jármű tükre. A balesetért egyik fél sem ismerte el a felelősségét, ezért az ügyben szabálysértési eljárás indul.

A másik két anyagi káros balesetet vadak okozták. Mindkét esetben a 6-os számú főúton történt a vadelütés az esti órákban. Egyik alkalommal a 144-es kilométerszelvény, másik esetben pedig a 132-es kilométerszelvény közelében szaladt féktávolságon belül egy őz az autók elé.

Fotó: police.hu