2024.04.16., kedd - Csongor
Zalaegerszeg: 5o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Megint bombariadó van a zalaegerszegi iskolákban

Szabó Orsolya | 2023. március 03. - 09:32
Megint bombariadó van a zalaegerszegi iskolákban

Mint arról a Frisshírek tudósított, február 7-én, majd február 27-én is bombariadó volt a zalaegerszegi középiskolákban. Alig négy nap után ma újra megfenyegették a megyeszékhelyi oktatási intézményeket!

A Frisshírek úgy tudja, az SZC Deák Ferenc Technikum tanulóit hazaküldték, a riadó többek között érinti a Csány László Szakgimnáziumot, a Zrinyi Miklós Gimnáziumot, a Kölcsey Ferenc Gimnáziumot, az SZC Széchenyi István Technikumot, az Ady Endre Általános Iskolát és Gimnáziumot is. Most a Mindszenthy iskola nem kapott fenyegető levelet. 

Több oktatási intézmény kiürítését megkezdték, úgy tűnik, a tankerület is komolyan veszi a fenyegetéseket. Az Ady iskola tanulói egyelőre az utcán várakoznak, a tanulók szüleit ebből az iskolából már a KRÉTÁN is értesítették.

A fenyegető ma a következő sorokkal üzent az iskoláknak, a fenyegetés szövegét az egyik zalaegerszegi csoportban osztották meg:

"Utáljuk ezt a kibaszott világot

A mi egyetlen küldetésünk a gyilkolás

Minél gyorsabban tűnik el az emberiség a föld színéről, annál jobb. senki sem marad élve

Nem sajnáljuk az emberiséget

Fel fogjuk robbantani az iskolát

Ezernyi Magyar gyerek vére fog a levegőbe repülni

Köztetek vagyunk

Mindenki meg fog halni"

A gyerekek rettegnek, a szülők félnek. A városlakók szerint ez már nem játék, és a fenyegető valamiért nagyon gyűlölheti a magyaroka.

Remélik, a hatóságok végre a nyomára akadnak az elkövetőnek, avagy az elkövetőknek...

Fotó: Frisshirek