2024.02.23., péntek - Alfréd
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

A gondnok volt a tolvaj!

Kovács Tamara | 2023. március 08. - 11:05
A gondnok volt a tolvaj!

A rendőrségre 2021. szeptember 9-én érkezett a bejelentés arról, hogy egy hosszabb távollét után Németországból hazatérő nő lakóházából több használati tárgy, műszaki eszközök, szerszámok, építési anyagok, kerti bútorok tűntek el, több, mint hat millió forint értékben.

A police.hu arról tájékoztatott, hogy a nyomozás adatai szerint az életvitelszerűen külföldön élő hölgy már egy éve nem járt ingatlanában, távollétének idejére pedig a ház körüli teendőkkel egy közelben élő 50 éves férfit bízott meg.
A rendőrök a gondnok otthonában kutatást végeztek, melynek során több olyan használati tárgy, műszaki eszköz és egyéb dolog került elő, melyről a sértett korábban úgy nyilatkozott, hogy az az ő tulajdona.
A kerkabarabási férfit előállították a Lenti Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A lenti rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Fotók: police.hu