2023.03.20., hétfő - Klaudia
Zalaegerszeg: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Alvó ismerőse pénztárcáját lopta el egy zalaegerszegi férfi

Kovács Tamara, 2023. március 08. - 10:40
Alvó ismerőse pénztárcáját lopta el egy zalaegerszegi férfi

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést egy férfi arról, hogy 2023. március 4-én kora délután ellopták a pénzét.

A nyomozás adatai szerint a sértett Zalaegerszegen, a Kaszaházi út mellett lévő pihenőhelyen, egy padon beszélgetett ismerősével, miközben fáradtsága miatt elaludt néhány percre.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

 A 24 éves helyi lakos kihasználva barátja védekezésre képtelen állapotát, kabátja zsebéből ellopta az irattartóját és készpénzét, majd elment a helyszínről.

A rendőrök aznap este elfogták és előállították a gyanúsítottat, akit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A férfi elismerte tettét, elmondta, hogy a lopott pénzt elköltötte, azt pedig megmutatta a nyomozóknak, hogy az irattartó tárcát hová dobta el, így az előkerült-írta a police.hu

Fotó: police.hu