2023.03.20., hétfő - Klaudia
Zalaegerszeg: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Zalaegerszegen a Platán sor egyik társasházában termesztette a kannabiszt

Kovács Tamara, 2023. március 08. - 14:33
Zalaegerszegen a Platán sor egyik társasházában termesztette a kannabiszt

A rendőrség tájékoztatása szerint, a zalai nyomozóknak olyan információ jutott a birtokába, miszerint egy személy kábítószert termeszt az otthonában, ezért 2023. március 7-én kutatást tartottak nála.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrök Zalaegerszegen, a Platán soron lévő egyik társasház alagsori tárolójában találtak rá a kannabisz növények termesztéséhez szükséges körülményekre, és fényvisszaverő fóliasátrat, fénycsöveket, szagelszívót, öntözőrendszert, valamint 18 virágzásnak indult kannabisz növényt is lefoglaltak.

A 33 éves helyi termesztőt elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi elismerte tettét, elmondta a rendőröknek, hogy csak ki akarta próbálni a kannabisz termesztését, szüret után paradicsomot nevelgetett volna az alagsori kertészetében.

Fotók: police.hu