2023.03.21., kedd - Klaudia
Zalaegerszeg: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Szétverte az irodáját, majd az autója következett

Kovács Tamara, 2023. március 09. - 09:35
Szétverte az irodáját, majd az autója következett

A Lenti Rendőrkapitányságon garázdaság, zaklatás, rongálás és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt van folyamatban nyomozás egy 34 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2023. március 6-án 14 óra 45 perc körül megjelent egy helyi irodában, ahol a vezetővel való nézeteltérése miatt berendezési tárgyakat rongált meg és tört össze.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A következő napon egy másik sérelme miatt, egy edzőterem előtt saját autójával kétszer nekiment ismerőse ott parkoló járművének. A történtek után a gépkocsi tulajdonosa a testvére személyautójával megjelent a 34 éves férfi házánál, hogy számon kérje a rongálás miatt. Ekkor az elkövető előbb egy téglával bedobta a kocsi egyik ablakát, majd a kezében lévő baltával betört egy másikat is.

A férfi még ezután sem nyugodott meg, elment az irodavezető lakásához, ahol ököllel többször megütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A lenti rendőrök elfogták és előállították a kapitányságra a feldühödött helyi lakost, akit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek-írta a police.hu

Fotók: police.hu