2023.03.21., kedd - Klaudia
Zalaegerszeg: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Elkövetőt keresnek! Ön felismeri?

Kovács Tamara, 2023. március 09. - 12:20
Elkövetőt keresnek! Ön felismeri?

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a 20000/74/2023. bűnügyi számon fegyveres rablás kísérlet bűntett gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen elkövető ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható fiatal férfi gyanúsítható azzal, hogy 2023. március 8-án 19 óra 1 perckor bement Nagykanizsán, a Csengery úton lévő dohányboltba, és egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében, a bevétel átadására kényszerítette az ott dolgozó eladót.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az ismeretlen személy végül üres kézzel menekült el az üzletből, mivel az alkalmazott elmondta neki, hogy már megnyomta a pánikgombot.

A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható fiatalembert felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Zalaegerszeg, Balatoni út 4.), vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon-írja a police.hu

Fotó: police.hu