2023.03.20., hétfő - Klaudia
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Még meg sem épült, de már átadta a kivitelezőnek a kerékpárutat Cseresnyés Péter

Kovács Tamara, 2023. március 10. - 12:06
Még meg sem épült, de már átadta a kivitelezőnek a kerékpárutat  Cseresnyés Péter

Újabb kerékpárút épül, átadtuk a Kerkateskánd, Lovászi és Tornyiszentmiklós között megépítendő szakaszon a munkaterületet a kivitelezőnek - írta Facebook-oldalán Cseresnyés Péter.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Cseresnyés Péter továbbá azt írta:
A beruházás a térség turisztikai lehetőségeit bővíti. Az elmúlt időszakban már a távolabb élők figyelmét is sikerült felhívni erre a vidékre, és egyre nagyobb érdeklődést is mutatnak a turisták, ami megmutatkozik abban, hogy megduplázódott az általuk a térségben eltöltött vendégéjszakák száma. A kerékpárutak és utak fejlesztése pedig a biztonságosabb közlekedést is szolgálja.
Hozzátette, a beruházás a térség turisztikai lehetőségeit bővíti. Az elmúlt időszakban már a távolabb élők figyelmét is sikerült felhívni erre a vidékre, és
egyre nagyobb érdeklődést is mutatnak a turisták, ami megmutatkozik abban, hogy megduplázódott az általuk a térségben eltöltött vendégéjszakák száma. A kerékpárutak és utak fejlesztése pedig a biztonságosabb közlekedést is szolgálja

- közölte Cseresnyés. 

Fotók: Cseresnyés Péter Facebook-oldala