2023.03.21., kedd - Klaudia
Zalaegerszeg: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Szabálytalanul megálló autóba ütközött egy motoros Zalában

Kovács Tamara, 2023. március 10. - 09:05
Szabálytalanul megálló autóba ütközött egy motoros Zalában

A rendőrség tájékoztatása szerint, egy 38 éves gelsei férfi 2023. március 9-én 12 óra 35 perckor Esztergályhorvátiban, az Arany János utcában közlekedett a Zalaapáti utca felé egy személygépkocsival, amikor szabálytalan megállása miatt,  balesetet okozott.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A sofőr kikerült egy, az út jobb oldalán szabályosan várakozó gépkocsit, majd a bal oldali forgalmi sávban megállt, hogy egy ingatlan hídjára tolasson.

Ugyanebben az időben haladt mögötte egy 51 éves egeraracsai férfi motorkerékpárral, aki feltehetőlen a megengedett sebesség túllépése miatt későn észlelte az előtte szabálytalanul megálló autót, és nekiütközött. A baleset következtében a motoros súlyos sérülést szenvedett.

Fotók: police.hu