2023.06.01., csütörtök - Tünde
Zalaegerszeg: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Fokozott ellenőrzés lesz március 13-án vármegyénk útjain!

frisshirek.hu, 2023. március 10. - 20:15
Fokozott ellenőrzés lesz március 13-án vármegyénk útjain!

A finn módszer szerint számíthatunk kiemelt ellenőrzésekre hétfőn. Az autoszektor.hu emlékeztet arra, hogy ennek az ellenőrzési módozatnak a lényege abban áll, hogy egy előre kijelölt és előkészített helyszínen több rendőr egyszerre több járművet is megállít és vezetőit ellenőrzi, és csak a sofőrök alkoholos befolyásoltságát vizsgálja.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrök március 13-án a vármegye teljes közigazgatási területén finn módszerrel szűrik ki a forgalomból az ittas, illetve bódult járművezetőket 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat!  Az ittas, bódult vezetés nemcsak büntető szankciót von maga után, hanem az ilyen sofőr a saját és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tartsák be a KRESZ szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

- zárta közleményét a rendőrség.