2023.06.01., csütörtök - Tünde
Zalaegerszeg: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Csak a házfal állta útját az ittas sofőrnek Salgótarjánban

frisshirek.hu, 2023. március 14. - 07:15
Csak a házfal állta útját az ittas sofőrnek Salgótarjánban

Lezárult a nyomozás, így immár hivatalos: ittas vezetés miatt felelhet az az 53 éves karancsaljai férfi, aki tavaly decemberben Salgótarjánban autójával felhajtott a járdára, letarolta a sövényt és egy házfalnak csapódva állt meg.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn arról tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t, hogy ittas járművezetés ittas vétségének megalapozott gyanúja miatt nyomoztak az 53 éves férfival szemben.

A karancsaljai lakos tavaly december 3-án, 14 óra 50 perckor Salgótarjánban a Baglyasi úton tartott személygépkocsival a Rákóczi út irányába, amikor egy kanyart követő egyenes útszakaszon a járművel felhajtott a járdára, letarolta a sövényt és egy ingatlan falának ütközve állt meg. A balesetben az épületben, valamint a gépkocsiban is anyagi kár keletkezett. 

A rendőrök az 53 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért előállították őt vér- és vizeletminta biztosítására. Az egyenruhások a helyszínen elvették az ittas sofőr vezetői engedélyét

– közölte Buda Gábor.

Hozzátette: a rendőrök lezárták a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

Fotó: police.hu