2023.03.20., hétfő - Klaudia
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Nyisssz! Belterületi utat avatott Vigh László Csödén

Kovács Tamara, 2023. március 16. - 18:04
Nyisssz! Belterületi utat avatott Vigh László Csödén

Csöde Zala Vármegye nyugati szélén, a Vas megyei határon fekszik a Zala folyó jobb partján, Zalalövőtől alig 5 kilométerre. Vigh László az avatáson az egyik belterületi utat adta át ünnepélyes keretek közt. Az eseményen természetesen előkerült az ikonikus nemzeti színű szalag, amelyet többek között Feketéné Fellner Marianna polgármester asszonnyal közösen daraboltak szét.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A frisshirek.hu úgy tudja, a Magyar Falu Program jóvoltából újult meg az út. A falu egyébként két részből áll, Alsó- és Felsőcsödéből. Alsócsödét a Csödei patak fogja át.

Vigh László szerint: "jó minőségű útfelületen közlekedhetnek a település lakói, a gazdálkodók és a faluba látogató vendégek."

Fotó: Vigh László Facebook-oldala