2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Megható videó a születésnapos Bruce Willisről - körbeállva ünnepelte családja

frisshirek.hu, 2023. március 20. - 18:54
Megható videó a születésnapos Bruce Willisről - körbeállva ünnepelte családja

Megható videóval lepte meg a felesége Bruce Willist 68. születésnapja alkalmából. De nem csak ő és szűkebb családja köszöntötte a beteg Willist, hanem volt felesége, Demi Moore is. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az afáziával és demenciával küzdő hollywoodi sztár láthatóan teljesen elérzékenyült, amikor a családja elkezdte énekelni a Boldog születésnapot jól ismert dallamát. A felvétel tanúsága szerint Bruce Willis is beszáll az éneklésbe.

"Boldog születésnapot, BW! Annyira örülök, hogy ma téged ünnepelhetünk. Köszönjük mindenkinek a szeretetet és a meleg jókívánságokat – mindannyian érezzük ezeket"

- áll a posztban.

A megható pillanatokat itt láthatja. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Moore mellett Heming is közzétett egy videót a férjéről a születésnapja alkalmából. Az érzelmes videómontázst a férjével közös emlékeiből állította össze.

Fotó: Demi Moore Instagram