2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Sniccerrel támadt szomszédjára egy 61 éves nagykanizsai férfi

frisshirek.hu, 2023. május 04. - 11:11
Sniccerrel támadt szomszédjára egy 61 éves nagykanizsai férfi

Egy 61 éves nagykanizsai lakost hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség tájékoztatása szerint, a 61 éves férfi 2023. május 1-én 20 óra 40 perc körül miután sértegette szomszédját, áthívta nagykanizsai hegyi ingatlana udvarára, ahol egy sniccerrel nyaktájékon szúrta őt.

A bántalmazás következtében a 33 éves sértett férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, mivel sikerült elhajolnia a szúrás elől.

A rendőrök a helyi férfit elfogták és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki- írta a police.hu.

Fotó forrása: hobbystore.hu