2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Még mindig oltják a zalaegerszegi társasházat, egy közeli panzió ajánlotta fel a segítségét a károsultaknak – FRISSÍTVE!

frisshirek.hu, 2023. május 06. - 19:35
Még mindig oltják a zalaegerszegi társasházat, egy közeli panzió ajánlotta fel a segítségét a károsultaknak – FRISSÍTVE!

A Zalaegerszegen lezúdult eső ellenére még mindig folynak az oltási munkálatok, több család otthona válhatott a tűz martalékává. A páterdombi Pitvar panzió már felajánlotta a segítséget. Reméljük, mások is csatlakoznak. Aki tud, segítsen a tűzeset miatt bajba jutottakon!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Mint a frisshirek tudósította, Zalaegerszegn hatalmas lángokkal ég egy négyemeletes társasház a páterdombi városrészben. Több család otthona is érintett!

Mint írtuk, tűz van egy társasházban Zalaegerszegen, a Holub József utcában. A lángok egy második emeleti lakásban csaptak fel, ahonnan a tűz átterjedt az emeletre és a tetőtérre, ami teljes terjedelmében lángol. A  Zala Vármegyei Katasztrófavédelem tájkoztatása szerint a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a Zala vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral oltják a tüzet. A lakókat a rajok és a rendőrség segítségével menekítették ki az épületből.

A katasztrófavédelem közben frissítette tájékoztatását, amely szerint még mindig nagy erőkkel oltják a tüzet.

Aki tud segítsen a rászorulókon!  A szintén páterdombi Pitvar vendéglő panziója már felajánlotta az érintett családoknak a szállás lehetőséget, reméljük egyre többen csatlakoznak hozzájuk.

Mint írták

"❗️❗️Páterdombiak ❗️❗️❗️
Segítséget szeretnénk nyújtani!
A mai tűzesetben rászorult családoknak szállást tudunk fel ajánlani, biztosítani!!!!!
Tel.: 30 4213552 Céges
30 226 4783 Hart Péter"
Frissítés: A frisshirek.hu úgy tudja, hogy a lángok 16 lakást és 49 lakót érintenek. Meg nem erősített információink szerint a tűz egy három gyerekmekes család otthonából indult. A Jánkahegyi Gyuri Csárda és több magánszemély is felajánlotta a segítségét a bajba jutottak számára.

Fotó:  Facebook