2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Hoppá! Palacsinta dobálás Felsőrajkról

frisshirek.hu, 2023. május 15. - 16:54
Hoppá! Palacsinta dobálás Felsőrajkról

Palacsintát sütni nem nehéz, dobálni annál inkább. Vigh László országgyűlési képviselő úgy látszik valamit mást is tud nem csak szalagot vágni.A fotók alapján a vérében van a zsonglőrködés és ujjaiban a szakácstudomány?

A közösségi oldalára feltöltött képek mellé, a rajongótáborától csak úgy "özönlöttek" a dicsérő szavak, akik természetesen többségükben a hölgyek közül kerültek ki.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

"Nagyon ügyes vagy Laci! Szerencsés az a hölgy, akinek a férje ilyen ügyes a konyhában !"-írta egyikük. Egyesek már miniszteri címet adományoznának a politikusnak, nem tudva jelenlegi titulusairól így  volt aki azt írta:

"A legjobb polgármester a világon még főzni is tud. Reméljük ő lesz a miniszter és rá szavazok példát vehet róla a sok mindenki aki még főzni se tud!"

Nos hölgyek és urak, jöhetnek az überelős fotók!

Fotók: Vigh László Facebook-oldala