2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Energiatudatos Kórház védjegyet kapott a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház

frisshirek.hu, 2023. május 17. - 13:05
Energiatudatos Kórház védjegyet kapott a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház

A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által működtetett Virtuális Erőmű Programban benyújtott sikeres pályázatával a Zala Megyei Szent Rafael Kórház jogosulttá vált az Energiatudatos Kórház védjegy használatára.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Virtuális Erőmű Program parlamenti díjátadó gáláján Szili Katalin, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács örökös elnöke, dr. Molnár Ferenc, a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. ügyvezetője és Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató adta át az elismeréseket az egészségügyi intézmények képviselői részére.

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház tanúsítványát Dr. Lupkovics Géza PhD. orvos-igazgató vette át az Országházban megrendezett ünnepségen.

Mi a Virtuális Erőmű Program azaz a VEP?

A Virtuális Erőmű Program (VEP) az első, gyakorlatban is megvalósított Prevenciós Célú Virtuális Építő (PVÉP) program, amely ma már 10 éves múltra tekint vissza. Működtetője a PVÉP és VEP jogtulajdonos, fenntarthatósági szakértő és vállalkozó: Dr. Molnár Ferenc irányítása alatt álló Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. (Mi6 Nkft), amely ezen kívül más egyéb társadalmilag felelős, és fenntartható fejlődést támogató non profit projektet menedzsel.

A VEP szakmai partnerségben működik az NFFT-vel, a KEH-el, a BM-el, ITM és a PM-el, valamint az EMMI-vel és a hazai megyei önkormányzati, megyei jogú városi és önkormányzati szövetségekkel – ill. a Fővárossal. Kiválósági programjának fővédnöke 2019 óta Dr. Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, védnöke pedig Dr. Szili Katalin az NFFT tiszteletbeli elnöke. A VEP Tanácsadó Testületét a hazai ipar, felsőoktatás, a szakmapolitika és szakmai szövetségek releváns szereplőinek delegáltjai alkotják. -fogalmaz a virtualiseromu.hu.

Fotó és forrás: Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház