2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Balhézni akart egy testvérpár a ZTE KK tegnapi mérkőzésén, a rendőrség lépett közbe

frisshirek.hu, 2023. május 18. - 10:51
Balhézni akart egy testvérpár a ZTE KK tegnapi mérkőzésén, a rendőrség lépett közbe

A rendbontás miatt egy egyházasrádóci testvérpárt hallgattak ki gyanúsítottként a zalaegerszegi rendőrök a Zalakerámia ZTE KK-Egis Körmend mérkőzés után. Talán az fájt a hergelőknek, hogy a ZTE KK nyerte a mérkőzést?

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség információi szerint 2023. május 17-én tegnap este Zalaegerszegen, a sportcsarnokban, a kosárlabda mérkőzés lefújása után egy testvérpár trágár szavakat kiabált és mutogatásával hergelte a hazai szurkolókat.

Ezután a fiatalok a kordonszalag alatt átbújva, a biztonsági személyzeten keresztül akartak átjutni a helyi szurkolók táborába, de a biztonsági őrök visszatartották őket.

A zalaegerszegi rendőrök rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 16 éves és 18 éves egyházasrádóci testvéreket gyanúsítottként.

Fotónk illusztráció, forrás: Zalakerámia ZTE KK Facebook-oldala