2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Lovásziban kapcsolták le a drogos sofőrt, 17 éves kamasztól vette az anyagot

frisshirek.hu, 2023. május 19. - 11:09
Lovásziban kapcsolták le a drogos sofőrt, 17 éves kamasztól vette az anyagot

A lenti rendőrök a 17 éves kamaszt és a tőle vásárló 24 éves férfit is gyanúsítottként hallgatták ki. A járőrök Lovásziban, a Kútfej utcában megállítottak egy személyautót, 24 éves kerkabarabási vezetőjét pedig igazoltatták. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség tájékoztatása szerint, a járőrök 2023. május 15-én 23 óra 12 perckor Lovásziban, a Kútfej utcában megállítottak egy személyautót, 24 éves kerkabarabási vezetőjét pedig igazoltatták.  Az egyenruhások a gépjármű átvizsgálása során alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A sofőrrel szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami THC-ra és amfetaminra pozitív jelzést mutatott. Vele szemben kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított egy 17 éves kamasz fiútól vásárolt, akinek a lakásán tartott kutatás során további kisebb mennyiségű kábítószergyanús anyag került elő. A fiatalnak kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Fotók: police.hu