2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Lovat és fát lopott a zalai férfi

frisshirek.hu, 2023. május 19. - 11:23
Lovat és fát lopott a zalai férfi

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást egy 26 éves gyűrűsi férfival szemben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A megalapozott gyanú szerint a fiatalember 2022. februárjában Gyűrűsön, a sértettek földterületeiről több köbméter akácfát vágott ki, és tulajdonított el.

Majd júniusban egy lovat lopott el a falu határában lévő karámból. A férfi az állat lábából kiégette az azonosító számot, majd elcserélte a lopott kancát, amit a rendőrök később Rinyakovácsiban találtak meg.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát a 26 éves férfival szemben lopás és állatkínzás bűntett elkövetése miatt. Az eljárás során keletkezett iratokat pedig megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: police.hu