2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Avattak! Gonoszt űző szent krétával áldást is kapott a nagykanizsai raktár

frisshirek.hu, 2023. május 24. - 13:25
Avattak! Gonoszt űző szent krétával áldást is kapott a nagykanizsai raktár

Cseresnyés Péter politikus, Balogh László polgármesterrel együtt avatta fel a bútorlapok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég új,  nagyrészt pályázati támogatásból épült 1700 négyzetméteres csarnokát amely mintegy 9 ezer nagy méretű bútorlap tárolására alkalmas. Az új automatizált raktár közel 80 kilogrammos lapok mozgatására, szortírozásra is alkalmas a rendszernek köszönhetően.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A nagykanizsai FA-FERI Kft. története még 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalos ipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. A társaság létrejöttét az alapító személyes ambíciója, a jobb és magas színvonalú szolgáltatásnyújtás igénye, a lakossági célú, egyedi előállítású termékek iránti egyre növekvő kereslet és a bútorgyártó vállalkozások beszállítójává válás motiválta.
A kezdeti nehézségek leküzdése után hitel lehetőséget kihasználva, valamint saját anyagi forrást igénybe véve, 1996. július 1.-én alakult át a Társaság FA-FERI Kft.-vé. A piaci viszonyok indokolttá tették, hogy a tevékenység végzéséhez megfelelőbb, egyre nagyobb telephelyet építsenek A házi készítésű gépeket a fejlődésünk ütemében a legkorszerűbb munkagépekre cserélték, szállító eszközöket vásároltak, valamint dolgozóik létszámát növelték.
Fotók: Cseresnyés Péter Facebook-oldala