2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Kitört a balhé egy szécsiszigeti kocsmában

frisshirek.hu, 2023. május 24. - 11:15
Kitört a balhé egy szécsiszigeti kocsmában

A Lenti Rendőrkapitányság nyomozást folytatott garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kányavári lakossal szemben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyomozás adatai szerint 2023. március 18-án az esti órákban Szécsiszigeten, egy vendéglátóhelyen szóváltást követően egy ittas állapotban lévő 37 éves kányavári férfi megütött két másik férfi vendéget, akik fejsérülést szenvedtek.

A helyszínről távozó feltételezett elkövetőt a nyomozók beazonosították, elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Lenti Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

Fotónk illusztráció, forrás: Pixabay