2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Zenét hallgatott a 17 éves fiú tévedésből fék helyett a gázra lépett Zalaegerszegen

frisshirek.hu, 2023. május 24. - 10:42
Zenét hallgatott a 17 éves fiú  tévedésből fék helyett a gázra lépett Zalaegerszegen

Egy helyi fiatalember 2023. május 23-án 21 óra körül Zalaegerszegen, az egyik bevásárlóközpont parkolójában beült ismerőse autójának vezető ülésébe, hogy zenét hallgasson, amikor a jármű hátra gurult.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség tájékoztatása szerint a gépkocsi tulajdonosa megkérte a vezetői engedéllyel nem rendelkező 17 éves fiút, hogy járjon vissza a parkolóhelyre, azonban ő tévedésből a fék helyett a gázpedálra lépett. Az autó előbb kidöntött egy fém oszlopot, majd az egyik üzlet bejáratának ütközött.

A baleset következtében nem történt személyi sérülés, anyagi kár keletkezett. A rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek az ügyben.

Fotók: police.hu