2024.04.15., hétfő - Anasztázia, Tas
Zalaegerszeg: 16o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Miniszteri elismerést kapott négy zalai járási hivatalvezető köztük a zalaegerszegi Dr. Koczka Csaba

frisshirek.hu | 2023. május 25. - 13:25
Miniszteri elismerést kapott négy zalai  járási hivatalvezető köztük a zalaegerszegi Dr. Koczka Csaba

Négy Zala Vármegyei járási hivatalvezető is emléklapot kapott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől a járási rendszer újjáalakításának 10 éves évfordulója alkalmából.

Az 1983-ban megszüntetett járási rendszert 2013-ban, a kor igényeihez igazodva, modern formában állította vissza a kormány. Ebből az alkalomból országos járási hivatalvezetői értekezletet tartottak, amelyen a főispánok és a kormányhivatalok főigazgatói is részt vettek. A budapesti Várkert Bazárban május 23-án tartott ünnepségen Gulyás Gergely mellett György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is köszöntőt mondott.

Azon járási hivatalvezetők, akik a járások újraindulása óta betöltik ezt a pozíciót, emléklapot kaptak a minisztertől. A hat Zala vármegyei járás közül három hivatalvezetője személyesen vette át a dokumentumot: Drávecz Marianna, a Lenti, dr. Józsa Zsanett, a Nagykanizsai és Szendrődi Gabriella, a Letenyei Járási Hivatal részéről. Dr. Koczka Csaba, a Zalaegerszegi Járási Hivatal vezetője betegség miatt nem tudott részt venni az ünnepségen.

Fotó és forrás: kormányhivatal.hu