2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Miniszteri elismerést kapott négy zalai járási hivatalvezető köztük a zalaegerszegi Dr. Koczka Csaba

frisshirek.hu, 2023. május 25. - 13:25
Miniszteri elismerést kapott négy zalai  járási hivatalvezető köztük a zalaegerszegi Dr. Koczka Csaba

Négy Zala Vármegyei járási hivatalvezető is emléklapot kapott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől a járási rendszer újjáalakításának 10 éves évfordulója alkalmából.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az 1983-ban megszüntetett járási rendszert 2013-ban, a kor igényeihez igazodva, modern formában állította vissza a kormány. Ebből az alkalomból országos járási hivatalvezetői értekezletet tartottak, amelyen a főispánok és a kormányhivatalok főigazgatói is részt vettek. A budapesti Várkert Bazárban május 23-án tartott ünnepségen Gulyás Gergely mellett György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is köszöntőt mondott.

Azon járási hivatalvezetők, akik a járások újraindulása óta betöltik ezt a pozíciót, emléklapot kaptak a minisztertől. A hat Zala vármegyei járás közül három hivatalvezetője személyesen vette át a dokumentumot: Drávecz Marianna, a Lenti, dr. Józsa Zsanett, a Nagykanizsai és Szendrődi Gabriella, a Letenyei Járási Hivatal részéről. Dr. Koczka Csaba, a Zalaegerszegi Járási Hivatal vezetője betegség miatt nem tudott részt venni az ünnepségen.

Fotó és forrás: kormányhivatal.hu