2023.06.05., hétfő - Fatime
Zalaegerszeg: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Szájba öklözte magát, beragadt a keze, a sebészeten kötött ki a férfi

frisshirek.hu, 2023. május 25. - 19:15
Szájba öklözte magát, beragadt a keze, a sebészeten kötött ki a férfi

Mentőt hívtak egy harminc év körüli férfire, akinek a szájába ragadt az ökle – írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. A férfit végül a barátai a legközelebbi szájsebészethez kísérték, ahol ki tudták szedni a kezét a szájából.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Mentőszolgálat szerint még múlt héten hívták őket egy harminc körüli férfihez, akinek a saját szájába szorult az ökle. A bejelentő szerint a férfi fogadásból tette be a szájába az öklét, amit utána nem tudott kivenni onnan. Először barátaitól kért segítséget, de a beavatkozásuk fájdalmas volt, így mentőt hívtak. A mentésirányító a kérést nem teljesítette, mondván, 11 percre van a legközelebbi szájsebészet, kérjen ott segítséget. Rövid időn belül a az ökle kikerült a szájából, köszönhető az ott lévő orvosoknak. A barátai megpróbáltak segíteni, de ez meg nagyon fájt neki.

A férfi ezután visszahívta a mentőket, hogy megkérdezze,

„Ugye nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt?”

A mentésirányító elmondta, hogy nem, szinte évente előfordulnak ilyen esetek. A Mentőszolgálat szerint az eset tanulsága, hogy nem érdemes a szánkba tenni az öklünket.

Fotó: OMSZ Facebook-oldala