2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Feljelentést tesz Karácsony a Városháza-ügy miatt

frisshirek.hu, 2023. június 04. - 19:00
Feljelentést tesz Karácsony a Városháza-ügy miatt

"Ne legyen kétségünk: a hatalom eltanulta orosz gazdáitól, hogy bizonyítékokat konstruáljon és hamisítson, csak még ebben is bénák” - írja a főpolgármester.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Vasárnapi Facebook-bejegyzésében jelentette be Karácsony Gergely, Budapest polgármestere, hogy hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz, miután két tanú egybehangzó vallomása is megerősítette, hogy többeket arra akartak rávenni hamis tanúvallomásokkal, hogy nyilatkozzanak a főpolgármester ellen indult, a Városháza állítólagos eladásával kapcsolatos ügyben. 

Karácsony posztja alá be is linkelte a hvg360 szombaton megjelent cikkét, amelyből, mint írja, kiderült, hogy a NER hogyan próbált rávenni embereket, hogy tegyenek terhelő vallomást rá és a főpolgármester-helyettes Kiss Ambrusra, írja a hvg.hu.

"Van itt minden, külföldi befektetőnek hazudott statiszta, a Dagály fürdő gőzébe tervezett Budai Gyula-találkozó, hogy engem és a helyettesemet „le tudják csukatni”, vagy éppen a Fidesz volt gazdasági igazgatójának nagyotmondásai. Mintha csak egy ZS kategóriás KGB-filmet néznénk"- írja Karácsony.

"A történet akár még szórakoztató is lenne, ha nem folyt volna hónapokig tíz- és tízmilliókkal megtámogatott lejárató kampány, ha nem szálltak volna ki házkutatásra, ha nem asszisztált volna ehhez az országos és a fővárosi Fidesz. Ne legyen kétségünk: a hatalom eltanulta orosz gazdáitól, hogy bizonyítékokat konstruáljon és hamisítson, csak még ebben is bénák.
Ha a közeledő kampányidőszakban, hasonló „ügyek” kipattannak, vagy akár a most is folyó lejárató kampányok hirdetései elérik, mindenki emlékezzen rá: gátlástalanul hazudik és próbál hamisítani a propagandagépezet" - írja Karácsony, majd bejelenti, feljelentést tesz hivatali visszaélés gyanúja miatt a hazugság felelőseinek felkutatása és felelősségre vonása érdekében.
Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala