2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Zalaegerszeg: 22o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Hatvankét esztendős lett Gyurcsány Ferenc! – ritkán látott képek kerültek elő róla

frisshirek.hu, 2023. június 04. - 12:30
Hatvankét esztendős lett Gyurcsány Ferenc! – ritkán látott képek kerültek elő róla

Hatvankét éves lett hazánk egyik legmegosztóbb politikusa, aki megjárta a politikai élet mélységeit és magasságait egyaránt. Gyurcsány Ferenc június 4-én, azaz ma ünnepli születésnapját.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Gyurcsány Ferenc 2004-2009 között volt Magyarország miniszterelnöke. A többségnek bizonyára a 2006-ös őszödi beszéde jut először eszébe, amikor az MSZP-frakció előtt nyíltan beszélt többek között arról, hogy hazudtak a választóknak.

A Blikk ez alkalommal remek fotóválogatást tett közzé, amit önnek is látnia kell. ITT tekintheti meg.

Fotó: Balogh Zoltán (MTI)

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke felvágja a tortát a párt megalakításának ötödik évfordulóján tartott rendezvényen a fővárosi Hotel Hungária City Centerben szombaton, 2016-ban.