2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Részeg sofőr hajtott árokba a 74-es úton Zalaegerszeg térségében

frisshirek.hu, 2023. június 09. - 10:45
Részeg sofőr hajtott árokba a 74-es úton Zalaegerszeg térségében

Egy 32 éves vasvári férfi közlekedett személygépkocsival csütörtökön 22 óra körül a 74-es számú főúton, Egervári irányából Zalaegerszeg felé, amikor baleset érte.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség beszámolója szerint a sofőr az 57-es kilométerszelvényben letért az úttestről, árokba hajtott, majd több közúti jelzőtáblának is nekiütközött. A balesetben a jobb első ülésen utazó 30 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebben sérült, őt a mentők kórházba vitték. 

A gépkocsi vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, ezért őt további mintavételre előállították, és vezetői engedélyét elvették.

Fotók: police.hu