2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Brutál számok! Négyszáz gyorshajtás rögzítettek a rendőrök Zalában a hétvégén

frisshirek.hu, 2023. június 12. - 14:42
Brutál számok! Négyszáz gyorshajtás rögzítettek a rendőrök Zalában a hétvégén

A zalai rendőrök az elmúlt hétvégén is folyamatosan ellenőrizték a közlekedés résztvevőit a balesetek megelőzése érdekében, melynek során négy olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik ittasan ültek volán mögé.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A rendőrök a passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztásával kapcsolatos szabályszegést 48 esetben tapasztaltak.  

A rendőrök 400 gyorshajtót rögzítettek a vármegye közútjain, köztük egy 25 éves vasboldogasszonyi férfit, aki 2023. június 11-én 15 óra 31 perckor a 76-os számú főúton a megengedett 90 km/h helyett 129 km/h sebességgel közlekedett.

Több közlekedési szabályt is megszegett egy 25 éves vasboldogasszonyi sofőr!

Például a kamera lencséje előtt a forgalomtól elzárt területen hajtott végre egy szabálytalan előzést. A gépkocsivezetőt előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol gyorsított eljárás keretében 70.000 Forint pénzbírságot szabtak ki vele szemben, emellett pedig három hónapra eltiltották a járművezetéstől is.

Fotónk illusztráció, forrás: police.hu