2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Elesett és súlyos sérülést szenvedett egy hévízi rolleres, nem volt rajta bukósisak!

frisshirek.hu, 2023. június 12. - 14:41
Elesett és súlyos sérülést szenvedett egy hévízi rolleres, nem volt rajta bukósisak!

Hévízen, a Móricz Zsigmond utcában közlekedett rollerével egy helyi férfi 2023. június 10-én 8 óra 14 perckor, amikor a sebesség helytelen megválasztása miatt elvesztette egyensúlyát a járművén, és elesett.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A baleset következtében a 44 éves személy nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A bukósisakot a passzív biztonsági eszközökhöz soroljuk, tehát jelentősége nem a baleset elkerülhetőségében, hanem a már bekövetkezett ütközés következményeinek a csökkentésében mutatkozik meg. Segít elkerülni, illetve enyhíteni a sérüléseket, hiszen a baleset során védi viselője fejét, elnyeli a keletkező energia jelentős részét. A passzív biztonsági eszközök saját testi épségének védelmét szolgálják.

Fotó és forrás: police.hu