2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Ismét adományt kapott a zalaegerszegi gyerekosztály

frisshirek.hu, 2023. június 12. - 12:17
Ismét adományt kapott a zalaegerszegi gyerekosztály

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Csatlakozz! programot népszerűsítő puzzle játékokkal, valamint a biztonságos kerékpározást elősegítő eszközökkel lepte meg a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Gyermekosztályának betegeit

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az ajándékok egy részét Kovács Béla r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, Dr. Anti András r. alezredes osztályvezető, Dr. med. habil. Gasztonyi Beáta PhD a kórház főigazgatója, valamint Péterné Dr. Buzogány Mária a gyermekosztály főorvosa ki is osztotta a pácienseknek.

Az átadás közben megbeszélték a gyerekekkel, hogy miért is fontos láthatósági mellény, a fényvisszaverő karszalag vagy a kerékpáros jelzőlámpa-tájékoztatott a Zala Vármegyei Szent Rafael kórház a közösségi oldalán.

Fotók: Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház  Facebook-oldala