2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Tragikus hétvége! Anya és lánya halt meg Nagykanizsán a szombati balesetben

frisshirek.hu, 2023. június 12. - 11:15
Tragikus hétvége! Anya és lánya halt meg Nagykanizsán a szombati balesetben

Összeütközött két személyautó a 7-es főúton, Nagykanizsa határában, a Hevesi Sándor utca és a Gábor Áron utca kereszteződésében.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, az egyik járműben csak a sofőr, míg a másikban hárman utaztak. Ez utóbbi autóba az ütközés következtében egy ember beszorult. Őt a város hivatásos tűzoltói feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A Dél-Zala Press, azt írta:

„A balesettel kapcsolatosan az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatától megtudtuk: a jelenleg tisztázatlan körülmények között történt baleset következtében abban az autóban (Toyota Yaris), amelyben hárman utaztak, egy 57 éves tótszentmártoni nő a helyszínen életét vesztette, míg az autó 32 éves letenyei hölgy sofőrje a kórházba szállítást követően hunyt el.”

Fotók: Zalai Utak királyai Facebook