2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Rárúgta a tükröt és az ablakot ismerősére a pacsai férfi

frisshirek.hu, 2023. június 14. - 11:15
Rárúgta a tükröt és az ablakot ismerősére a pacsai férfi

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. A nyomozás adatai szerint az akkor 28 éves pacsai férfi 2022. január 15-én 12 óra 30 perc körül Pacsatüttösön, a Fő úton gyalogolt, amikor felismerte egy személyautóval közeledő ismerősét, akit megállásra akart kényszeríteni, majd eldurvultak az események.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A sofőr lassított, és megpróbálta kikerülni a gyalogost, aki azonban dühében lerúgta a mellette elhaladó autó visszapillantó tükrét, ami berepült az utastérbe.

Az üvegszilánkok az autóban utazókra hullottak. A gépkocsi vezetője és az egyik utas könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 29 éves férfi ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett miatt folytatott eljárást befejezte. Az ügyben keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Fotók: police.hu