2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Egyre több a "szent út" Zalában, vajon használ a szentelt víz az utaknak?

frisshirek.hu, 2023. június 16. - 12:13
Egyre több a "szent út" Zalában, vajon használ a szentelt víz az utaknak?

Szinte naponta adnak át a kormány politikusai, természetesen brutális csinnadrattával járdákat, utakat Zalában. Teszik ezt úgy, hogy nemzeti színű szalag mellett pózolnak, majd az egyházzal karöltve, afféle ördögűző szertartásként szent átadással bocsájtják az aszfaltot a nép használatára. Az utak így sem tartanak kis sokáig.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A zalai Galambokon 32 millió kellett ahhoz, hogy elkészüljön a temetőhöz vezető Kossuth utca aszfaltozása. Az út felújítására természetesen a Magyar Falu Program pályázatán nyert a település, ehhez kellett egy agilis polgármester is.

Cseresnyés Péter politikus június 10.-ei közösségi posztjában külön hangsúlyozta, a Fidesz kormányzásában milyen fontos szerepet játszik az egyházakkal  való együttműködés.

Mint írta: "A Kormány nagyon fontosnak tartja nemzeti történelmünk tiszteletét, ami tetten érhető történelmi emlékhelyek ápolásában, a történelmi jelentőséggel bíró épületek felújításában és nem utolsósorban az egyházak támogatásában is."

A Kormány a lehetőségekhez mérten folytatja a vidék fejlesztését, az ősz folyamán újabb pályázati kiírások várhatók a Magyar Falu Program keretében.

Fotók: Cseresnyés Péter Facebook-oldala