2023.09.30., szombat - Jeromos
Zalaegerszeg: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Szégyen! 13 éves fiával árultatta a kábítószert az anya, zalai szálak is vannak az ügyben

frisshirek.hu, 2023. június 19. - 09:45
Szégyen! 13 éves fiával árultatta a kábítószert az anya, zalai szálak is vannak az ügyben

Négy drogdílert fogtak el a zalai rendőrök, mindannyian bűnügyi őrizetben vannak. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozóinak összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani egy 45 éves pátyi nőt, aki a jelenlegi adatok szerint több személynek is árult kábítószert. A nő saját 13 éves gyermekét használta arra, hogy átadja a drogot vásárlóinak.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Három szentpéterúri férfi is volt a vevők között, akik Zala vármegyében értékesítették tovább a tiltott szert.

A gyanúsítottakra június 15-én különböző helyszíneken csaptak le a rendőrök a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya segítségével.

A kábítószer-kereskedőknél tartott kutatások során a nyomozók összesen 317 gramm kábítószergyanús anyagot, többek között amfetamint, tablettákat, port, és kereskedelemre utaló eszközöket, digitális mérleget, valamint mobiltelefonokat foglaltak le.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 45 éves pátyi nőt, és a három szentpéterúri férfit is. Bűnügyi őrizetbe vételüket követően előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Fotónk illusztráció, forrás: police.hu