2024.02.27., kedd - Ákos, Bátor
Zalaegerszeg: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Újabb posztban szólt be a NER-nek Varga Judit volt férje

frisshirek.hu | 2024. február 11. - 17:00
Újabb posztban szólt be a NER-nek Varga Judit volt férje

Magyar Péter szerint mostantól minden eszközzel megpróbálják lejáratni, ellehetetleníteni, és ehhez felhasználják majd a korábban hozzá közel állókat is.

„Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni. Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok” – írta Magyar Péter legújabb Facebook posztjában, amelyhez egy verset is mellékelt.

Varga Judit volt férje szombat este jelezte, hogy lemond a Magyar Közút Zrt. és a Volánbusz igazgatóságában, illetve az MBH felügyelőbizottságában betöltött pozícióiról a botrányos kegyelmi üggyel összefüggésben.

Mint írta: „egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak.”

Magyar Péter most így fogalmazott:

Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.

Azzal kapcsolatban, hogy miért most „világosodott meg”, közölte, hogy ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat.

Harmadrészt pedig, bárki bármit is állít, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért. Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a „találmányából szerzett” milliárdokat. Ne féljetek!

– zárta posztját Magyar Péter.

Fotó: Facebook.com